Vår filosofi

KONDITIONSTRÄNING & FUNKTIONELL STYRKA

Som PT är mitt mål att få dig att utvecklas fysiskt och att må bättre. Jag vill att du genom att jobba med mig får en stark och skadefri kropp vilket resulterar i att du mår bättre och får mer energi. Fysisk aktivitet är viktig för både kropp och knopp!

Jag vill att du ska hitta balansen i livet mellan träning, arbete och familj. Jag hjälper dig hitta lösningar och ger dig verktygen för att göra träningen till en rolig och enkel del av ditt liv. En livsstilsförändring ska vara hållbar och det blir den om vi gör små, enkla förändringar som är roliga.

Du är välkommen oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, förbättra din kondition eller bli starkare och snabbare. Vi sätter upp realistiska mål, hittar en struktur i träningen som passar just dig, mäter dina framsteg och framför allt har vi roligt på vägen.

Jag tror på varierad träning där jag betonar kontinuitet. Mitt mål som PT är att få mina klienter att träna så mycket som möjligt utomhus och utan redskap. Frisk luft och träning som är enkel och lättillgänglig är pelare i vår verksamhet. Jag vill att du ska lära dig att älska att röra på dig!!!

På TULiP PT jobbar vi enligt vedertagna och bevisade metoder. Vi tror inte att olika dieter och extrema träningsregimer fungerar för den typ av klienter vi vill nå. Beprövade metoder för att uppnå långsiktiga och hållbara resultat är vad vi använder oss av för att få våra klienter att bli hälsosammare och starkare. Vi använder oss av olika tester för att mäta framstegen och för att avgöra hur vi bäst går vidare. En del av dessa ”tester” är enkla att utföra hemma eller på gymmet, medans andra genomförs på labbet. Ju mer avancerat träningsprogram du vill ha, desto mer detaljerade tester utför vi.

Vi arbetar med olika moduler – du kan själv välja ett paket som passar dig och sedan lägga till olika moduler under årets gång, t.ex. gruppträning, workshops om löpning, triathlon, landsvägscykling, simma i öppet vatten, en sund kost samt motivation.

Som kund hos oss läggs du automatiskt till i vår ”community” på Facebook. Här får du chansen att komma i kontakt med andra som tränar med mig som PT. Här får du tips och information som rör träning, tävlingar, kost och motivation. I denna grupp kommer du att få stöd och pepp när du som mest behöver det, men även tillgång till handfasta råd.

Vårt mål är att hjälpa dig att göra positiva förändringar i ditt liv – små förändringar som leder till en mer hälsosam livsstil. En livsstil som ger dig sundare vanor, mer energi och mer tid till det du älskar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s