Det här paketet riktar sig till dig som redan springer regelbundet, och som eventuellt har anmält dig till Göteborgsvarvet 2018 och som letar efter likasinnade att träna med under en coach! Det är inte ett krav att du just ska springa Göteborgsvarvet men flera av deltagarna är redan anmälda och vi har Varvet som första huvudmål för försäsongen.

Gruppen träffas just nu söndagar klockan 17:00 utanför Vejby Värdshus. Passen är ledarledda och mellan 60-90 minuter och vi tränar både löpning och styrka utomhus (när vädret tillåter). Eventuellt återgår vi till kvällstid när det blir lite ljusare på kvällarna igen.

En del av gruppen består av medlemmar som sprungit med TULiP under ett år och som är anmälda till Varvetmilen, Göteborgsvarvet , Änglamilen eller en annan halv eller hel marathon under 2018. Därför anpassas träningsupplägget med dessa lopp som mål. Det är dock inget krav att man springer just samma tävlingar.

Träningarna kommer att variera mellan intervallpass, backträning och distanspass. Vi kommer även att köra plyometrics för att öka spänst och allmän löpstyrka.

Förutom de ledarledda passen kommer du att läggas till i en privat Facebook-grupp där du får tillgång till ett varierat och utmanande träningsprogram. I gruppen kommer du även att få råd och tips kring löpning och massor av pepp!

Tempot på passen ligger runt 5:30 och 4:00 min/km beroende på typ av pass.

Kontakta mig för mer information eller om du vill anmäla dig till gruppen. Minimum 5 och max 15 deltagare.

Pris: 500 kr per månad.