Välkommen till vårt gruppcoachingpaket som är riktat till den som avser köra sin första eller andra halva (HIM) eller hela Ironman (IM) under säsongen 2019. Deltagande i gruppen kan ske lokalt eller på distans. Alla pass och all feedback och tips förmedlas via en plattform online (bl.a. en stängd Facebookgrupp), samt per telefon eller mejl.

Paketet är ett helhetsupplägg – deltagarna får hjälp med periodisering över året, information om nödvändig utrustning och kost, samt självklart träningsupplägg, motivation och pepp. Passen kommer löpande, under grundträningen ca var fjärde vecka och under tävlingssäsong veckovis. Passen är prioriterade i nummerordning så att alla ska kunna plocka de pass de har tid och kapacitet att genomföra. Det spelar ingen roll om deltagarna inte är på samma nivå då en stor del av träningen är baserad på pulszoner eller ”upplevd ansträngningsnivå”. En stor del av ironmanträning görs enskilt så tanken är inte att gruppmedlemmarna nödvändigtvis tränar ihop, man kan med fördel träna själv eller med andra i sin omgivning som kan hänga med på passen.

För den som endast planerar köra en halv Ironman 2019 går det fint att följa programmet fram till sommaren och sedan hoppa av om man önskar.

Deltagarna får en massa tips baserat på min erfarenhet inom Ironman (10 st. hela och 7 halva), dessutom diskuterar vi träning, kost och utrustning löpande. Frågor ställs i gruppen så att alla kan ta del av svaren. Jag erbjuder även ”tester” såsom laktattest och maxpulstest men det är en lokal tjänst eller ett tillägg under vårt läger. I slutet av maj anordnar vi ett träningsläger på ca 4 dagar nere i Båstad på Bjärehalvön. Deltagare i gruppen har rabatt och självklart förtur till bokningen.

Ny grupp startar den 1 oktober 2018 med målet en HIM i slutet av juni/början av juli (Vansbro, Halmstad och Jönköping brukar ligga rätt till i tiden) och IM Kalmar eller Köpenhamn. Upplägget är inriktat på dessa två huvudtävlingar.

Maxantal är 15 stycken i gruppen (preliminärt). Redan befintliga deltagare har förtur till nästa säsong.

Priser:

900 kr per månad, betalas helst per Swish

Bindningstid 3 månader, inte återbetalningsbart

Vid långvarig skada eller sjukdom visar vi självklart förståelse men vill gärna ha en månads uppsägning.

Rabatt 10 % vid betalning för 6 månader i taget

Rabatt på lägerkostnad för medlemmar i TULiP (slutet av maj i Båstad)

Ta kontakt för mer information. Mitt mål som coach är att alla deltagare ska stå på startlinjen nästa sommar skadefria och motiverade och fyllda med självförtroende inför sin 70.3 eller 140.6.

Coach Camilla Tfn.: 0730 351251; E-post: camilla.franks@telia.com