Löpning – nybörjargrupp

NY GRUPP STARTAR 22 APRIL 2018! Hör av dig vid intresse!

Det här paketet riktar sig till dig som vill komma igång med löpningen i vår för första gången eller dig som behöver lite pepp för att komma tillbaks efter ett uppehåll. Vi ses (preliminär tid) söndagskvällar klockan 16:00 utanför Vejby Värdshus. Passen är mellan 45-60 minuter och vi tränar både löpning och styrka utomhus (när vädret tillåter).

Målet för grupen är att till sommaren kunna springa utan uppehåll i 5-10 km, beroende på personliga mål och förutsättningar. Vi vill skapa glädje och motivation till löpningen och målet är att löpningen ska bli en positiv av din livsstil.

Nybörjargruppen börjar med att varva löpning och gång och vi delar in oss i mindre grupper när behovet finns så att alla har någon på samma nivå att springa med. Vi går igenom löpteknik och provar så småningom på intervaller och annan varierad löpning.

Det enda som behövs är ett par löparskor, en vattenflaska och (ibland) en yogamatta.

Förutom de ledarledda passen kommer du att läggas till i en privat Facebook-grupp där du får tillgång till ett träningsupplägg med nya roliga pass varje vecka. I gruppen kommer du även att få råd och tips kring löpning och massor av pepp!

Vi siktar på att springa ett 5 km-lopp tillsammans under våren, för den som vill. Du är välkommen oavsett vilket tempo du springer i eller vilka tidsmål du har.

Kontakta mig för mer information eller om du vill anmäla dig till gruppen. Min. 5 och max 15 deltagare.

Pris: 500 kr per månad.

 

(photo credit: women’s running magazine)