Löpning – nybörjar- och fortsättningsgrupp

NY GRUPP STARTAR I MARS 2018! Hör av dig vid intresse!

Det här paketet riktar sig till dig som antingen vill komma igång med löpningen till hösten eller som redan springer regelbundet och som vill träna under ledarledda pass i grupp. Vår löpargrupp ses (preliminär tid) torsdagskvällar 18:30 utanför Vejby Värdshus. Passen är mellan 45-60 minuter och vi tränar både löpning och styrka utomhus (när vädret tillåter).

En del av gruppen består av medlemmar som redan sprungit med TULiP under våren/sommaren och som bildar en fortsättningsgrupp där distansfarten ofta ligger runt 5:30 min/km. Vid tillräckligt många anmälda bildar vi två grupper och delar upp oss efter fart och erfarenhet.

Vi varvar mellan löpning för att förbättra vår kondition, intervaller och så småningom även backträning. Vi kör helkroppsstyrka med vår egen kropp som motstånd – bål, överkropp och löparspecifik benträning – det enda som behövs är ett par löparskor och en yogamatta.

Förutom de ledarledda passen kommer du att läggas till i en privat Facebook-grupp där du får tillgång till ett träningsupplägg med nya roliga pass varje vecka. I gruppen kommer du även att få råd och tips kring löpning och massor av pepp!

Vi siktar på att springa ett 5 km-lopp tillsammans under våren. Du är välkommen oavsett vilket tempo du springer i eller vilka tidsmål du har.

Kontakta mig för mer information eller om du vill anmäla dig till gruppen. Max 15 deltagare.

Pris: 500 kr per månad.

 

(photo credit: women’s running magazine)