PERSONLIG TRÄNING

Mina program bygger främst på träning utomhus och hemma för att göra det enkelt för dig att komma igång och träna kontinuerligt. Vi jobbar mycket med den egna kroppen som motstånd och du behöver inte köpa en massa utrustning för att köra mina pass. Tycker du däremot om att gå på gym så skriver jag mer än gärna ett renodlat gymprogram åt dig.

GRATIS KONSULTATION 60 min – kontakta oss för att boka en ledig tid!

Skräddarsydda paket

Du bokar antingen individuella PT-pass, paket med 5 eller 10 pass, eller månadspaket.

1 timme PT – 550 kr

5 x 1 tim PT – 2500 kr

10 x 1 tim PT – 4900 kr

Månadspaket (kontakta oss för information och för att skräddarsy ett paket åt dig. Ett månadspaket består av en kombination av PT-pass och träningsupplägg samt regelbunden rådgivning och uppföljning)

1 mån – från 1200 kr

 

 

GRUPPTRÄNING

Paket löpning – bas Vejbystrand

Start 1 mars 2017. Grupperna fortsätter löpande under våren/sommaren 2017 så det är bara att anmäla sitt intresse. Vi utgår från Vejbystrand.

https://tulippt.com/lopgrupp/ hittar du information om vår nybörjargrupp som siktar på milen i år. Gruppen samlas torsdagar 18.30.

På https://tulippt.com/mot-nytt-personbasta/ hittar du information om en lite snabbare grupp som siktar på att förbättra sitt personbästa på milen och halvmarathon under våren 2017. Gruppen samlas söndagar 18.00.

Triathlon – workshops

Workshops på temat triathlon och landsvägscykling, bland annat växlingar, tävlingsförberedelse och simnng i öppet vatten.

Information kommer löpande på Facebook-sidan.

 

Företags-PT

Jag kommer ut till ditt företag och kör PT-timmar med dina anställda. Kontakta mig så kommer jag till dig för att diskutera olika alternativ för att göra dina anställda friskare och mer fysiskt aktiva.