Maxpulstest på löpband

Detta är ett test för dig som vill ta reda på vad din maxpuls är för att sedan lägga upp din träning baserat på olika pulszoner.

Hela testet, inklusive uppvärmning och information, tar cirka 60 minuter och under testet kommer du att springa med ökad ansträngning tills du når din maxpuls. Du behöver ett pulsband och en pulsklocka (eller en klocka som mäter pulsen vid handleden) för att utföra testet.

Fördelen med att mäta maxpulsen under kontrollerade förhållanden på löpband är att vi inte behöver ta hänsyn till externa faktorer som väder, vind och underlag. För många är det även svårt att själv komma upp i maxpuls, men under det här testet får du hjälp att pressa dig till max.

Kontakta mig för mer information om själva testet och vad du får ut av att träna i exakt uppmätta pulszoner.

Det finns två prisalternativ:

  1. Maxpulstest på de helt nya löpbanden på Vattenhuset Gym, Ängelholm. Testet kostar 595 kr och bokas genom receptionen på Vattenhuset eller direkt genom mig. http://www.vattenhusetengelholm.se
  2. Har du tillgång till ett eget löpband kommer jag till dig och testet kostar då 450 kr.

Efter testet finns det självklart möjlighet att boka kompletterande PT-timmar för att lägga upp ett träningsprogram för din löpning baserat på dina nya zoner.

Camilla TULiP (0730 351 251)